Werken bij

Samen vooruit!

De wereld draait om mensen. De organisatie is zo sterk als de optelsom van de successen van de medewerkers. Er wordt geluisterd naar elke collega terwijl we er voor zorgen dat onze onderneming haar doelen bereikt.

Als jij een vat vol ideeën bent en klaar bent om samen het verschil te maken, dan nodigen we je uit om aan te sluiten bij ons HERO team. Samen en positief!

Ontdek je heerlijke werkplek bij Gourmand Pastries

Bij Gourmand Pastries zijn we als een grote culinaire familie fijnproevers. We zijn trots op de diversiteit in onze teams en brengen graag onze jobs op smaak. Ga je mee op ontdekkingsreis door de krokante mogelijkheden die jouw carrière naar de next level zullen brengen?

We zijn een groeiende organisatie met gezonde ambitie en een internationale scope, maar blijven toch op en top Belgisch!

jobs Gourmand Pastries Moeskroen bake-off koffiekoeken

Wie is Gourmand Pastries

De passie om heerlijk smakende viennoiserie-, Danish- en bladerdeegproducten te ontwikkelen ligt aan de basis van alles wat we doen. Smaak drijft en motiveert ons, elke dag opnieuw.

De missie van Gourmand Pastries is om producten te ontwikkelen die onze klanten helpen succesvol te zijn. We streven naar actieve klantenrelaties voor de lange termijn en gaan op zoek naar opportuniteiten in de markt. Hierdoor zijn we specialist geworden in het detecteren van trends, het ontwikkelen van nieuwe producten en cocreatie.

Gourmand Pastries maakt samen met Mexma en Dossche deel uit van de Dossche Group.

Als familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een heldere toekomstvisie, bieden we meer dan alleen een baan. Bij ons vind je een thuis, een community waarin je jezelf kunt ontplooien en waar je deel uitmaakt van iets groters dan jezelf.

Bij Gourmand Pastries ben je niet zomaar een werknemer; je bent een gewaardeerd lid van onze familie. Hier krijg je de ruimte om te groeien, om je talenten te ontdekken en te benutten. We dagen je uit om initiatief te tonen, om creatief te zijn en het verschil te maken. Want hier geloven we in de kracht van individuen en de collectieve kracht van onze familie.

Dus, als je op zoek bent naar meer dan alleen een baan – als je op zoek bent naar een thuis waar je kunt groeien, bloeien en een verschil kunt maken, aarzel dan niet om te solliciteren.

We noemen onze collega’s graag Hero’s.

Dat staat voor: De HERO waarden:

  • Honestly positive: Bij Gourmand Pastries draait alles om eerlijkheid en een positieve instelling. We geloven als HERO dat open communicatie en een optimistische benadering de sleutel zijn tot succes en een gezonde werkomgeving. Yes, we WANT!! Yes, we CAN!! Yes, we DO!!
  • Embracing teamwork: Teamwork staat bij ons centraal. We geloven dat samenwerking leidt tot de beste resultaten. Together Everyone Achieves More.
  • Respect: Voor ons is respect geen modewoord. We zijn trots op de samenstelling en diversiteit aan talenten in de organisatie.  We tonen respect voor elkaar maar ook voor de kwaliteit van onze producten en procedures.
  • Ownership: We geloven in verantwoordelijkheid nemen voor ons werk en de resultaten die we behalen. Iedereen krijgt de ruimte en het vertrouwen om initiatieven te nemen en echt een verschil te maken. Ondernemerschap omarmen we om de evolutie van Gourmand Pastries te ondersteunen.