Wat bieden we jou

Levenslang leren

Groeien doet bloeien voor mens en organisatie – voldoende opleidingsmogelijkheden voor de werknemer doet de organisatie in zijn geheel groeien. We groeien niet alleen als organisatie maar we staan borg voor JOUW persoonlijke groei op korte- en lange termijn.

In een tijd waar het gras elders soms groener lijkt, streven we elke dag om interne mobiliteit alle aandacht te geven en talent voldoende ruimte te geven om te ontplooien.

Voordelen

Werken bij Gourmand Pastries is als een heerlijke croissant; alle ingrediënten moeten perfect in evenwicht zijn.

We zijn een organisatie waar de mens centraal staat. We worden gekenmerkt door een positieve bedrijfscultuur met een familiale sfeer die gebaseerd is op eerlijkheid, teamwork, respect en ownership.

Gourmand Pastries biedt een aantrekkelijk loon aan met een reeks extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques en zelfs cadeaucheques. We verzekeren jouw alle comfort met een hospitalisatie- en groepsverzekering. Woon-werkverkeer vergoeden we uiteraard ook voor 100%.

We bieden korte communicatielijnen aan een open deur politiek.

We zijn een groeiende organisatie (met gezonde ambitie) met een internationale scope maar toch blijven we Belgisch. We exporteren naar meer dan 50 landen wereldwijd en hebben verschillende sales hubs in de hele wereld maar ons kantoor is gelegen in de regio Kortrijk met name in Moeskroen.

We bieden als organisatie een persoonlijk ontwikkelingsbad aan door voldoende met elkaar in communicatie te gaan en aandacht te besteden aan ieders persoonlijke doelen.

Onze zoete en hartige lekkernijen worden verdeeld via supermarkten, foodservice, bakkerijen en on-the-go-kanalen.

Life @ Gourmand

De zorg voor onze collega’s, hun ambities, dromen en uitdagingen is wat ons tot een unieke werkgever maakt. Samen bouwen we aan een omgeving waarin iedereen zich uitstekend voelt en het vertrouwen heeft om te groeien.

Luister mee naar de inspirerende verhalen van collega’s.

Onze collega Emmanuela (Customer Service) aan het woord.

“Ik werk graag bij Gourmand Pastries vanwege de teamspirit die er heerst en de onderlinge hulp tussen de collega’s. We zijn nooit alleen als we met een probleem worden geconfronteerd. De contacten met de collega’s van de sales afdeling en klanten zijn duurzaam en aangenaam, mijn job is heel dynamisch en nooit hetzelfde.”

Gourmand academy

Gourmand Academy is een unieke gelegenheid waarin nieuwe collega’s ondergedompeld worden in een HERO bad, waar verschillende facetten van Gourmand aanbod komen.