Bake-off chocoladekoeken

Diepvries chocoladebroodjes

Kwaliteit en gemak voor de professionals

Onze diepvries chocoladebroodjes zijn de perfecte keuze voor professionals in de foodservice, retail, distributie, groothandel en bakkerij. Wij begrijpen dat u op zoek bent naar producten die niet alleen heerlijk smaken, maar ook efficiënt en eenvoudig te gebruiken zijn. Onze chocoladebroodjes bieden precies dat.

Traditioneel met ambachtelijke smaak

Onze chocoladebroodjes zijn voorzien van 2 repen pure Belgische chocolade en worden bereid met de fijnste ingrediënten, resulterend in een rijke, volle smaak en een luchtige, zachte textuur. De perfecte balans tussen krokant en smeuïg maakt ze onweerstaanbaar voor uw klanten.

Bake-off chocoladekoeken, eenvoudig en efficiënt

Met onze diepvries chocoladebroodjes hoeft u zich geen zorgen te maken over verspilling. Bak alleen wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft. Dit maakt onze chocoladebroodjes een kostenefficiënte keuze voor elk type onderneming.

De Gourmand Pastries kwaliteit, consistente kwaliteit

Onze producten worden onder strenge kwaliteitsnormen geproduceerd en diepgevroren om de versheid en smaak te behouden. U kunt er zeker van zijn dat elk broodje dat u bakt, dezelfde hoge kwaliteit heeft.

Voor wie?

  • Foodservice: Of u nu een café, restaurant of hotel runt, onze chocoladebroodjes zijn ideaal voor ontbijt, brunch of als verwennerij bij de koffie.
  • Retail: Voeg een premium product toe aan uw assortiment. Onze chocoladebroodjes zullen zeker in de smaak vallen bij uw klanten.
  • Distributie en Groothandel: Bied uw klanten een product aan dat betrouwbaar, lekker en gemakkelijk te bereiden is.
  • Bakkerijen: Verrijk uw assortiment met onze diepvries chocoladebroodjes. Bak alleen wat u nodig heeft en verminder zo verspilling.

Ontdek de mogelijkheden met onze diepvries chocoladebroodjes, en ervaar zelf het gemak en de heerlijke smaak. Neem contact met ons op voor meer informatie. Uw klanten verdienen het beste, en dat begint met de beste chocoladebroodjes van Gourmand Pastries.