Vegan bake-off koffiekoeken

Bake-off vegan koffiekoeken

Plantaardige viennoiserie voor professionals

Meer en meer is er vraag naar plantaardige viennoiserie in de voedingsector. Hierbij hebben we bij Gourmand Pastries ons assortiment viennoiserie uitgebreid met vegan croissants, vegan chocoladebroodjes en de vegan maple pecan vlecht.

Perfecte textuur en smaak

Onze koffiekoeken hebben een luchtige, zachte textuur en een royaal volume, waardoor ze eruitzien en smaken als traditionele koffiekoeken. Ze zijn vrij van gehydrogeneerde vetten en gemaakt van zorgvuldige geselecteerde plantaardige ingrediënten. Een gezondere keuze zonder in te boeten aan smaak.

Bake-off vegan koffiekoeken voor professionals in de sector

De vegan koffiekoeken mogen niet ontbreken in het assortiment voor professionals in de food service, retail, distributie, groothandel en bakkerij.

100% Plant based

De Gourmand Pastries kwaliteit

De kwaliteit van bladerdeeg afbak viennoiserie is van groot belang voor professionals in de sector. Deze vegan koffiekoeken moeten voldoen aan de hoge standaarden van versheid, smaak en textuur die klanten verwachten. Daarom is het essentieel om te kiezen voor hoogwaardige afbak viennoiserie die met zorg en vakmanschap zijn geproduceerd.