Young Potentials

We zijn een organisatie die gekenmerkt is door een jong publiek, dat betekent ook dat we volop de kaart trekken om young potentials de kans te geven om zich te ontplooien binnen onze groeiende organisatie. Dit in een internationale context.

We hebben al verschillende succes verhalen geschreven, waar young potentials succesvol gegroeid zijn.

Onze collega Charlotte (Marketeer) over haar uitdaging bij Gourmand Pastries:

“Bij Gourmand Pastries voel je je als Young Potential direct thuis in de familiale sfeer. Ik ben zelf als schoolverlater gestart als marketeer bij Gourmand Pastries met een gezonde ambitie om veel bij te leren. Ik ben trots dat ik een mooi traject heb afgelegd tot nu toe. Na anderhalf jaar kwam er in mijn team een rol vrij als Product Manager US en ik heb dan ook die kans gegrepen om mijn persoonlijke evolutie kracht bij te zetten. Ik ben heel blij met de ondersteuning die ik als Young Potential krijg van mijn ervaren collega’s en kijk uit om samen met Gourmand Pastries te evolueren.”

Stage

Ben je student en ben jij op zoek naar een stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Gourmand Pastries?

  • Je krijgt de kans om mee te werken aan een boeiende opdracht bij ons.
  • Je wordt begeleid door een stagebegeleider die zorgt voor een optimale coaching.
  • Je ervaart zelf hoe leuk het kan zijn om in een industriële en internationale omgeving te werken.
  • Nu en dan kan er al eens een koffiekoek geproefd worden.
  • Misschien is je stage wel het begin van een lange carrière bij ons.

Jobstudent

Ben je student en wil je kennismaken met het beroepsleven terwijl je een centje bijverdient? Ben jij administratief sterk, nauwkeurig, en begrijp je goed Frans? Solliciteer dan hieronder voor een studentenjob bij Gourmand Pastries.

Het aantal en soort studentenjobs die wij kunnen aanbieden is ieder jaar anders. Daarom kunnen we je niet op voorhand laten weten of er iets beschikbaar zal zijn. Laat hieronder weten voor welke periodes je op zoek bent naar een studentenjob, en wij laten je zo snel mogelijk iets weten als er een studentenjob vrijkomt die bij je profiel past.