Bake-off Danish pastry

Danish Pastry volgens authentiek Deens recept

Afbak Deens gebak

Diepvries afbak Deens gebak is een smakelijke toevoeging aan het gamma koffiekoeken voor professionals in de voedingssector. Deze Danish Pastry worden vervaardigd volgens een authentiek Deens recept. De 24 vouwen van het deeg geven zorgen ervoor dat de Danish Pastry extra krokant zijn. De Deense koffiebroodjes worden ongebakken en bevroren geleverd, waardoor ze gemakkelijk op voorraad gehouden kunnen worden en op elk gewenst moment afgebakken kunnen worden.

Deense koffiebroodjes voor professionals

Dit maakt de Deense koffiebroodjes ideaal voor bijvoorbeeld food service, retail, distributie, groothandel, bakker en bakkerij.

Een en al gebruiksgemak met diepvries Danish Pastry

Het gebruiksgemak van Danish Pastry is enorm. Alle Deense afbak koffiekoeken van Gourmand Pastries mogen diepgevroren de oven in en hoeven niet op voorhand ontdooid te worden. Dit zorgt voor een grote tijdsbesparing en maakt het mogelijk om op drukke momenten snel verse en warme Danish Pastry te serveren. Daarnaast hebben diepvries Danish Pastry een veel langere houdbaarheid dan vers Deens gebak, waardoor er minder kans is op bederf en er minder verspilling optreedt.

Bake-off Deense koffiekoeken met Deense margarine

Naast het gemak en de efficiëntie zijn bake-off Danish Pastry ook van hoge kwaliteit. Ze worden gemaakt van bladerdeeg en met Deense margarine. De afbak koffiekoeken van Deense receptuur hebben dezelfde smaak, structuur en luchtigheid als verse Danish Pastry en zijn daardoor een uitstekend product. In het gamma Deense koffiekoeken vind je naast een pecanvlecht, ook een bladerdeeggebakje met bosbessen, een Deense kaneelsuisse, een appelvlecht met banketbakkersroom, Deense kronen met appel- of framboosvulling. De klassieke pecanvlecht is ook beschikbaar in een vegan versie om jouw klanten te bekoren.

Diepvries afbak Deense koffiekoeken bieden professionals in de voedingsindustrie tal van voordelen. Ze zijn heerlijk, snel en gemakkelijk te bereiden, hebben een lange houdbaarheid en zijn van dezelfde constante en hoge kwaliteit. Daarnaast bieden ze je veel variatie en zijn ze geschikt voor diverse toepassingen, van ontbijt tot lunch en van food service tot bakkerij.

Kortom, diepvries afbak Danish Pastry zijn een veelzijdig en praktisch product dat niet mag ontbreken in jouw professioneel aanbod.