Over ons

Industrieel fabrikant van diepvries bladerdeeg afbakkoeken, viennoiserie, croissants en Danish Pastry

Wie is Gourmand Pastries?

Gourmand Pastries is een toonaangevende industriële fabrikant van bladerdeeg afbakkoeken, viennoiserie, croissants en Danish Pastry voor professionals in de voedingssector. Met een solide reputatie voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie, zijn we een betrouwbare partner voor de professionele food service, retail, distributie & groothandel en (industriële) bakkers & bakkerijen die op zoek zijn naar hoogwaardige diepvriesproductenen die voldoen aan de hoogste normen.

Wereldspeler voor bake-off koffiekoeken

De passie om heerlijk smakende viennoiserie-, Danish- en bladerdeegproducten te ontwikkelen ligt aan de basis van alles wat we doen. Smaak drijft en motiveert ons, elke dag opnieuw. Met de productie van meer dan 4.500.000 koeken per dag kan Gourmand Pastries zich de ware specialist voor bladerdeeg afbakkoeken, viennoiserie, croissants en Danish Pastry noemen. Onze hoogtechnologische site in Moeskroen (België – EU) bedient wereldwijd meer dan 50 landen in 4 continenten met onze diepvries bladerdeegproducten. Het gamma bevat ruim 75 voorraadproducten, dat aangevuld wordt met ontelbare private label koeken.

“Smaak drijft en motiveert ons, elke dag.”

Ons duurzaamheidsengagement

Hoogwaardige ingrediënten en traditionele recepten

Als expert op het gebied van bladerdeegproducten heeft Gourmand Pastries een uitgebreide waaier aan afbakkoeken, viennoiserie, croissants en Danish Pastry die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de diverse behoeften en creatieve uitingen van professionals in de voedingssector. Elk product wordt met zorg en precisie vervaardigd, met gebruik van hoogwaardige ingrediënten en traditionele recepten om een ongeëvenaarde smaak en kwaliteit te garanderen.

Vooruitstrevende processen voor diepvries bladerdeegproducten

We onderscheiden ons door ons vakmanschap en ons continue streven naar excellentie. Gourmand Pastries investeert in geavanceerde productietechnologieën en processen om te voldoen aan de hoge eisen van de industrie en om producten van consistente kwaliteit te leveren. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar innovatieve en creatieve bakkersoplossingen om de verwachtingen van klanten te overtreffen.

Als industrieel fabrikant begrijpt Gourmand Pastries de complexe behoeften van professionals in de voedingssector en streeft ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden. We werken nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij hun specifieke wensen en eisen. Met een focus op samenwerking, flexibiliteit en betrouwbaarheid, bouwt Gourmand Pastries langdurige relaties op met zijn klanten en fungeert het als een waardevolle partner in culinaire creativiteit.

We blijven een vooraanstaande speler in de voedingssector door onze toewijding, vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Als leverancier van bladerdeeg afbakkoeken, viennoiserie, croissants en Danish Pastry voor professionals, bieden we een ongeëvenaarde combinatie van smaak, kwaliteit en service die klanten inspireert en hen helpt bij het bereiken van culinair succes.