Private labels

Uw eigen gepersonaliseerde viennoiserie en Danish pastry

B2B diepvries koffiekoeken en croissants met een private label bieden een unieke en gepersonaliseerde optie voor business-to-business klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige bakkerijproducten. Met private label bladerdeegproducten kunnen bedrijven hun eigen merk en identiteit toevoegen aan deze heerlijke en gemakkelijk af te bakken lekkernijen.

Exclusief maatwerk in diepvries bake-off koffiekoeken

Door te kiezen voor diepvries koffiekoeken en croissants met een private label kunnen B2B-klanten profiteren van maatwerk en exclusiviteit. Door een eigen logo, kleuren en verpakkingselementen toe te voegen aan de bladerdeegproducten, bekom je een onderscheidende uitstraling en brand awareness bij jouw klanten.

De diepvries koffiekoeken en croissants met private label zijn ideaal voor professionals in de foodservice, retail, distributie, groothandel en bakkerij die hun assortiment willen uitbreiden met ambachtelijke en smaakvolle bakkerijproducten. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en behouden hun versheid en smaak na het afbakken.

Diepvries afbakkoeken: vrijheid van werken

Een bijkomend voordeel van private label diepvries koffiekoeken en croissants is de flexibiliteit in assortiment en presentatie. Je kan kiezen uit een breed scala aan smaken en formaten die passen bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Bovendien kunnen we de producten op maat verpakken volgens jouw wensen en doeleinden.

Tijd en kosten besparen met afbakviennoiserie

Het gebruik van diepvriesproducten met een private label kan ook de operationele efficiëntie verbeteren voor B2B-klanten, aangezien je minder tijd en middelen hoeft te besteden aan de productie en distributie van diepvries afbak koffiekoeken en croissants. Dit stelt je in staat om je te concentreren op uw eigen kernactiviteiten en tegelijkertijd hoogwaardige en gepersonaliseerde producten aan te bieden aan je klanten.

Innovatief en eigentijds

Gourmand Pastries zorgt door haar innovatie en research dat je altijd kan bogen op de beste en meest eigentijdse bladerdeegproducten. Met private label diepvries koffiekoeken en croissants kan je dus profiteren van premium bakkerijproducten met een unieke en herkenbare smaak en uitstraling, terwijl je tegelijkertijd tijd en kosten bespaart.