Nieuws

Gourmand Pastries viert 40 smakelijke jaren

Gourmand Pastries markeert een mijlpaal van 40 jaar in de sector van de viennoiserie. Het bedrijf, opgericht in 1984, is een toonaangevende speler als private label voor de Foodservice, Retail en bakkerijwereld. Gourmand Pastries kent een rijke geschiedenis van succes en groei, en exporteert in meer dan 50 landen en produceert gemiddeld 4,5 miljoen croissants […]

Gourmand Pastries markeert een mijlpaal van 40 jaar in de sector van de viennoiserie. Het bedrijf, opgericht in 1984, is een toonaangevende speler als private label voor de Foodservice, Retail en bakkerijwereld. Gourmand Pastries kent een rijke geschiedenis van succes en groei, en exporteert in meer dan 50 landen en produceert gemiddeld 4,5 miljoen croissants per dag.

Van lokaal bedrijf tot speler van wereldformaat

Met meer dan 300 verschillende producten van croissants tot hartige pretzeldriehoeken, positioneert Gourmand Pastries zich verder als specialist in viennoiserie.  Ze zijn niet de grootste naam in de branche, maar ze streven ernaar om de beste te zijn in wat ze doen.

Gourmand Pastries Moeskroen 40 jaar

Met een focus op vakmanschap en voortdurende innovatie heeft Gourmand Pastries de wereld veroverd met haar viennoiserie. Door voortdurende investeringen in productontwikkeling, capaciteitsuitbreiding en geavanceerde automatisering, heeft het bedrijf wereldwijde erkenning verworven als een synoniem voor kwaliteit en smaak.

Gourmand Pastries viert 40 smakelijke jaren

Nieuw – Appel banketbakkersroomvlecht

Een aanwinst in jouw assortiment Onze nieuwe Appel-banketbakkersroom vlecht is doordrenkt met de verfijnde zoetheid van verse, knapperige stukjes Jonagold-appels. Elke hap is een symfonie van smaken, waar de natuurlijke frisheid van de appel perfect samensmelt met een weelderige banketbakkersroom. De Appel-banketbakkersroom vlecht is met zorg en precisie gemaakt. De grove suikerkorrels zorgen niet alleen […]

Een aanwinst in jouw assortiment

Onze nieuwe Appel-banketbakkersroom vlecht is doordrenkt met de verfijnde zoetheid van verse, knapperige stukjes Jonagold-appels. Elke hap is een symfonie van smaken, waar de natuurlijke frisheid van de appel perfect samensmelt met een weelderige banketbakkersroom.

De Appel-banketbakkersroom vlecht is met zorg en precisie gemaakt. De grove suikerkorrels zorgen niet alleen voor extra krokantheid, maar ook voor een visueel onweerstaanbaar effect. De appeltjes behouden hun mooie gele kleur na het bakken, wat bijdraagt aan de aantrekkelijkheid van deze traktatie.

  • Verse Jonagold appel stukjes
  • Vaste structuur die blijft, ook na het bakken
  • Gegarandeerde heerlijke sappige smaak

Overtuigd? Neem vandaag nog contact met ons op om deze meesterlijke Appel-banketbakkersroom vlecht, aan jouw assortiment toe te voegen.

Nieuwe afbak appel banketbakkersroomvlecht | Gourmand Pastries

Gourmand Pastries zal aanwezig zijn op Sial Parijs

SIAL Paris, dat van 19 t/m 23 oktober in Paris Nord Villepinte wordt gehouden, is de grootste vakbeurs voor levensmiddelen ter wereld, met meer dan 285.000 bezoekers, 7.500 exposanten en 400.000 tentoongestelde producten. Gourmand Pastries heeft het genoegen om ook in 2024 aanwezig te zijn op stand: 5A S 179 Kom en ontdek onze nieuwigheden. Ons salesteam verwelkomt […]

SIAL Paris, dat van 19 t/m 23 oktober in Paris Nord Villepinte wordt gehouden, is de grootste vakbeurs voor levensmiddelen ter wereld, met meer dan 285.000 bezoekers, 7.500 exposanten en 400.000 tentoongestelde producten. Gourmand Pastries heeft het genoegen om ook in 2024 aanwezig te zijn op stand: 5A S 179

Kom en ontdek onze nieuwigheden. Ons salesteam verwelkomt je graag.

Gourmand Pastries aanwezig op Sial Parijs | Gourmand Pastries