Kwaliteit

Inzetten op kwaliteit en smaak

We volgen strenge kwaliteitsstandaarden en procedures die op regelmatige basis worden gecontroleerd door externe partijen. Onze productieprocedures voldoen dan aan de standaarden van BRC, IFS en FDA.

Innoverend familiebedrijf met een visie

Gourmand Pastries, jouw partner waar elke hap een bewijs is van onze niet-aflatende toewijding aan kwaliteit. In ons hart omarmen we innovatie als een fundamenteel onderdeel van wie we zijn. Ons traject (van 40 jaar) spreekt boekdelen en toont een rijke geschiedenis van het verleggen van grenzen en het vormgeven van de toekomst van de sector. Sterker nog, wij geloven dat innovatie niet alleen een deel van ons DNA is, het is de essentie van ons erfgoed.

Als familiebedrijf opereren wij op fundamentele pijlers van ethiek en menselijkheid. Onze reis wordt gevoed door persoonlijke passie en toewijding, waarbij we bij elke stap trouw blijven aan onze waarden. Deze familiale sfeer reikt verder dan onze interne werking en strekt zich ook uit tot onze interacties met jou, onze gewaardeerde partner. We zijn niet zomaar een bedrijf. We zijn een vertrouwde bondgenoot, koesteren onze relatie en behandelen je met zorg en aandacht.

Proactieve aanpak en ondersteuning

Bij Gourmand Pastries voldoen we niet alleen aan jouw wensen, we anticiperen er graag ook op. Onze proactieve aanpak betekent dat we voortdurend op zoek zijn naar mogelijkheden om jouw groei te ondersteunen. Van het spotten van trends tot co-ontwikkeling, we streven ernaar om mogelijkheden te ontdekken die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Met de recente investeringen in onze infrastructuur zijn we klaar om dit traject van innovatie en samenwerking voort te zetten en ervoor te zorgen dat we samen altijd een stap voor blijven.

Stap met ons mee op deze culinaire reis, waar kwaliteit, innovatie en partnerschap samenkomen om een basis te creëren voor blijvend succes. Bij Gourmand Pastries streven we ernaar sterke, duurzame relaties op te bouwen. Samen reizen we door het steeds evoluerende landschap van de voedingsindustrie en zorgen we de komende jaren voor wederzijdse groei en welvaart.