Human Resources

Ons Team

Ons HR-team bestaat uit zes personen, en werkt samen als één geheel. Teamspirit is voor ons echt belangrijk : wij geloven dat één plus één drie kan zijn. Binnen ons team is transparantie van cruciaal belang.

We communiceren heel rechtuit en eerlijk met elkaar, maar blijven natuurlijk altijd respectvol. Die authenticiteit zorgt ervoor dat we allemaal onszelf kunnen zijn, en dat er heel wat gelachen wordt.

Onze Visie op HR

Binnen Gourmand Pastries fungeert HR als strategische partner, die als hoofddoel heeft om onze afdelingen te ondersteunen bij het realiseren van hun eigen ambities & doelstellingen, niet de onze. We geloven namelijk dat HR een partner is, die samen met zijn business meedenkt en wakker ligt van hun behoeften, maar evenzeer dat HR onafhankelijk blijft en de business durft uit te dagen om de zaken vanuit een ander standpunt te zien. HR biedt structuur en houvast om mensen en afdelingen de ruimte te geven om op hun eigen manier te groeien, zonder hen te verstikken.

Als manager mag ik echt trots zijn op mijn HR-team. Ik geloof niet in holle verkoopspraatjes, maar vind oprecht dat we al heel veel bereikt hebben. Ik houd ervan dat ons team heel diverse karakters samenbrengt op een manier waarop iedereen zichzelf mag zijn.

Onze Stijl

Gourmand Pastries is een onderneming in volle groei, en dat maakt dat het HR-beleid ook continu moet bijgesteld worden. Toch zijn er aantal waarden die voor ons erg belangrijk zijn :

  • Professionaliteit & integriteit moeten aan de basis liggen van alles wat we doen.

Eerlijk en consequent beleid zorgt ervoor dat iedere werknemer gelijk behandeld wordt, en vormt de basis van een HR-afdeling waarop onze HERO’s kunnen vertrouwen.

  • We houden altijd een focus op talent.

Onze HERO’s zijn één van de grote krachten van Gourmand Pastries, dus zijn hen aantrekken, onthalen, doen ontwikkelen en intern mobiliseren onze belangrijkste doelen.

  • HR moet altijd een toegevoegde waarde zijn.

Wij geloven dat we dit kunnen bereiken via onze nuchtere aanpak en door dicht bij onze werknemers en afdelingen te staan. Enkel zo komen we tot resultaten die voor hen tastbaar zijn.