Croissants natuur

Botercroissants en SuperBlend croissants

Handige, veelzijdige … en heerlijke afbakcroissants

Diepvries afbakcroissants zijn een handig en veelzijdig product voor professionals in de voedingssector. In het gamma vind je zowel botercroissants met echte boter, als SuperBlend croissants. Deze croissants worden ongebakken en bevroren geleverd, waardoor ze gemakkelijk op voorraad gehouden kunnen worden en op elk gewenst moment afgebakken kunnen worden.

Croissants natuur voor professionals

Dat maakt croissants ideaal voor bijvoorbeeld foodservice, retail, distributie, groothandel, bakker en bakkerij.

Een en al gebruiksgemak met diepvries croissants

Het gebruiksgemak van bake-off botercroissants is enorm. Ze hoeven alleen te worden ontdooid en afgebakken, waardoor ze snel en efficiënt kunnen worden bereid. Dit maakt het mogelijk om op drukke momenten snel verse en warme croissants te serveren. Daarnaast hebben diepvries botercroissants een veel langere houdbaarheid dan verse croissants, waardoor er minder kans is op bederf en er minder verspilling optreedt.

Bake-off croissants met echte boter of SuperBlend

Naast het gemak en de efficiëntie zijn bake-off croissants ook van hoge kwaliteit. Ze worden gemaakt van bladerdeeg en met echte boter en hebben dezelfde smaak, structuur en luchtigheid als verse croissants en zijn daardoor een uitstekend product.

Naast de botercroissants, pakt Gourmand Pastries uit met zijn SuperBlend range dat de perfecte combinatie vormt van boter en margarine. Dankzij het gebruik van deze Superblend in diverse producten wordt niet alleen een smeuïge botersmaak nagestreefd, maar wordt ook rekening gehouden met gezondheid. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van een minimum aan additieven waardoor er echt sprake is van een clean label, high-quality blend. Specifiek kan de Superblend croissant met zijn verschillende smaakvariaties naar voor geschoven worden aangezien deze de boterachtige smaak van een echte croissant feilloos evenaren.

Diepvries afbak croissants bieden professionals in de voedingsindustrie tal van voordelen. Ze zijn heerlijk, snel en gemakkelijk te bereiden, hebben een lange houdbaarheid en zijn van dezelfde constante en hoge kwaliteit. Daarnaast bieden ze je veel variatie en zijn ze geschikt voor diverse toepassingen, van ontbijt tot lunch en van foodservice tot bakkerij.

Kortom, diepvries afbakcroissants zijn een veelzijdig en praktisch product dat niet mag ontbreken in jouw professioneel aanbod.